有洗衣機問題?正在當值嘅客服會協助你取得詳細報價。點擊即可WhatsApp到66766466

最新消息

終於有得返「鄉下」🎉

終於有得返「鄉下」🎉

文章焦點

全文內容

小編好開心,好興奮呀!依家全香港人都應該瘋狂討論緊去邊到旅行啦!因為政府岩岩宣布「0+3」抵港檢疫安排,下周一實施,毋須酒店檢疫。

仲等?即刻睇吓機票幾錢先!小編最想梗係飛去日本東京,除左可以瘋狂食刺身同Shopping之外,順便可以去探我哋日本分公司同事。唔知你哋最想係飛去邊呢?

想DIY自己落手維修?

立即瀏覽全港最大型、最齊全的洗衣機零件網。如有需要,更可安排維修兵團師傅上門,徹底解決您的洗衣機問題

全方位洗衣機服務

無論您需要維修洗衣機,還是清洗洗衣機,維修兵團隨時為您提供支援,解決您的洗衣機問題!

更多與「最新消息」相關的文章

所有文章

維修兵團專攻洗衣機

不論是您的洗衣機需要維修,還是需要清潔,我們隨時為您提供支援,確保您的洗衣機保持最佳狀態。立即聯繫我們,解決您的洗衣機問題!
WhatsApp維修兵團 ⮕
維修兵團團長
現時有 8 位客服在線上

有洗衣機問題?正在當值嘅客服會協助你取得詳細報價。

即時WhatsApp對話
WhatsApp維修兵團關閉視窗